Aanbrengen Bouwweg G

Eerste mobiele kraan CAT M315F
10 mei 2019
Nieuw: Scania R520 V8
17 mei 2019

Achtergrondinformatie

In Assendelft hebben wij het grondwerk, incl. de leveranties en het verwerken van zand en menggranulaat verzorgd. Door de grote laag veen is er een slechte bodemgesteldheid hierom hebben wij een cunet gegraven van ca. 4,50 meter diep, deze grond hebben wij vervoerd naar het depot en hierin verwerkt. Vervolgens hebben wij in het cunet een drain en zand incl. overhoogte aangebracht, en hier bovenop wegendoek en menggranulaat voor de bestrating verwerkt die Gebr. van der Veekens zal aanbrengen. De bouwweg dient als tijdelijke bouwweg, door de overhoogte en het gebruik door bouwverkeer kan de bouwweg inklinken waarna er na enkele jaren in de bouwweg die voorzien is van zand riolering kan worden aangebracht zodat er niet onderheid hoeft te worden.

Periode: April – mei 2019
Status: Opgeleverd
Opdrachtgever: Gebr. van der Veekens B.V.