POLAND LOGISTIEK
POLAND LOGISTIEK, DE VERBINDENDE LOGISTIEKE SCHAKEL BINNEN EN BUITEN DE POLAND GROEP!

Poland logistiek B.V. is meer dan alleen kipper transport! De basis is gelegd in het vervoer van bouwstoffen, wij verzorgen het transport van o.a. verschillende soorten zand, grond, granulaten en (recyclebare) afvalstoffen. Maar wij zijn ook actief in de bouwlogistiek, dit in de vorm van het vervoer van bouwmiddelen en bouwmaterialen. Onze derde pijler is distributie logistiek, hierbij ontzorgen wij producenten, verwerkers en handelaren in de agro en (non)food sector op het gebied van transport en logistiek.

Poland Logistiek B.V. heeft een divers en modern wagenpark, onze vloot bestaat onder ander uit vrachtwagens met een kipinstallatie, walkingfloor trailers, stenen-trailers, en distributietrailers (koel- en schuifzeil opleggers). Poland Logistiek B.V. beschikt uiteraard over een Euro-vergunning en heeft voor het vervoer van afvalstoffen de VIHB-registratie, daarnaast is Poland Logistiek ISO en VCA** gecertificeerd.

ACTIVITEITEN
Poland logistiek

TRANSPORT VAN BOUW- EN (RECYCLEBARE) AFVALSTOFFEN
Vervoer van verschillende los gestorte grond- en reststoffen

BOUW LOGISTIEK
Transport van stenen, beton, hout en overige bouwmaterialen. Maar ook het vervoer van bouwmachines en bouw benodigdheden.

DISTRIBUTIE LOGISTIEK
Transport en logistiek van agro- en (non)food producten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Contact

Flemingstraat 17
1704 SL Heerhugowaard

072-5824321
info@polandgroep.nl