Wegens groei van de organisatie en diversiteit van ons dienstenpakket zijn wij op zoek naar vakkundige en gedreven collega’s die samen met ons het verschil in de Infra willen maken! Wij zoeken:

 

Voorman en Grondwerker

Fulltime

De organisatie

Poland Infra B.V. is onderdeel van de Poland Groep, die verder bestaat uit de bedrijven: Poland Logistiek., Poland Sloopwerken B.V. en Poland Grondstoffen B.V. (voor meer informatie zie: www.polandgroep.nl).

Poland Infra b.v. is het aannemersbedrijf binnen de Poland Groep, een jong maar ambitieus infra bedrijf met modern materieel, een mooi wagenpark en uitdagende projecten. Gedreven vanuit onze visie en strategie doen wij alles op het gebied van infra. Onze focus ligt op gecontroleerde groei waarbij de kwaliteit hoog in vaandel staat.

De functies

Om de groei goed te kunnen faciliteren zoeken wij:

  • Meewerkend voorman (full-time)

Als meewerkend voorman ben jij de ogen en oren van de uitvoerder op het project. Je stuurt je collega’s aan en bent het aanspreekpunt op het project. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.

  • Grondwerker ( full-time)

Als grondwerker voer je alle voorkomende werkzaamheden binnen de infra uit.

Of het nu gaat om rioleringswerkzaamheden, het voorbereiden van straatwerk of het voorbereiden voor het asfalt samen met de kraanmachinist pak jij alle werkzaamheden binnen het project op.

Wie zoeken wij

Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers, zij zijn namelijk bepalend voor het succes en de kwaliteit van onze organisatie! Daarom zoeken wij echte ‘teamplayers’ die goed bij ons in de groep passen, uiteraard ben je vakkundig, gedreven en snap je daarbij goed dat jij het visitekaartje van het bedrijf bent.

Wat bieden wij

Je komt te werken bij een sociaal en ambitieus bedrijf die de komende jaren gestaag wilt doorgroeien, als Voorman en / of grondwerker bij Poland infra werk je met modern en goed onderhouden materiaal en leuke collega’s en je krijgt een auto van de zaak. Wij bieden een marktconform salaris en uiteraard is het mogelijk om opleidingen te volgen. Niet geheel onbelangrijk om te melden is dat er bij ons ook veel gelachen wordt, werkplezier vinden wij dan ook uiterst belangrijk!

Ben jij die collega die wij zoeken, wil jij met ons meegroeien en heb jij de ‘drive’ om de juiste kwaliteit te leveren? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar info@polandgroep.nl, voor meer informatie kan je ook telefonisch contact opnemen met Brian Hansen onder nummer: 072- 5824321.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.